Pa nekad i eto ja da se "reklamiram" :-)

   STOJIM ISPRED - KONAČNO KANCELARIJE PODIUMA :-)

  Hehhe, eto da i mene "malo uslikaju" - i to niko drugi do prelepa drugarica Mirjana... na današnji dan, kada sam onako "važno" stao ispred ulaza u kancelariju Udruženja - Nvo Podium Sombor u koju radno useljavam ovih dana a na čemu se zahvaljujem i u moje i u ime mojih Podiumaša, neizmerno mom drugaru, bratu, umetniku u srcu i duši, Danielu Daši Malbaši, kako ga od milošte nazivam Gazda, što to on ustvari i jeste.. Hvala ti drugar moj! O detaljima uskoro... :-)

Malo eto šale i na sopstveni račun da načinim što inače jeste meni pravo zadovoljstvo, ali u svakoj šali nek bar malo u mom "slučaju" ima zbilje :-)) Hvala vam ljudi, na praćenju i dalje, moja volja raste sve više i spavanja nema...
Uradiću za vas još nebrojeno puno članaka, intevjua, priča o običnim ljudima i događaja iz naše svakodnevnice i jednako tome puno lepih slika, jer jedna slika govori više od ma koliko reči, a ono što sledi jeste i, to evo da najavim sasvim uskoro - koliko sutra: Intervju - OTVORENO / Slobodan Bobo Milenović, mladi atraktivni bodibilder šampion i fitness as... Pa evo zato kao najava tog šireg intervjua sa našim prijateljem, koji će zaslužiti našu pažnju koju do sada nije adekvatno imao, i jedna od njegovih slika:


                                                                                       S. S.Коментари

Популарни постови са овог блога

Armin Fifić (Kotor Varoš, Bosna i Hercegovina): Momak koji ima dušu za celu planetu

Novogodišnje priče / Zoran Maširević, filmski režiser (Sombor - Holivud): "Kad je nateže, guraj dalje"

Poznati Somborci: Zoran Maširević, filmski režiser, na svoj 58. rođendan trči svoju 168. trku u SAD, srećno Zoki!