Perspektiva somborskog Rvačkog kluba Radnički na velikom međunarodnom turniru u Bugarskoj

          IVICINI NASLEDNICI ZA NOVA DELA SPREMNI     Dok ovo pišem, dakle sreda, 23. mart prestupne 2016, upravo se u večernjim satima javiše sa puta - kao pravi profesionalci što oni to uostalom i jesu... Sa druge strane telefona, "Ovde Igor /Frgić/ samo da javim da je sve u redu, nalazimo se na putu za Bugarsku, naš klupski dragi dugogodišnji prijatelj bez koga se ne može, Zdravko Zorić, gospodin i osvedočeni prijatelj, odlično nas vozi, a trojica naših momaka već u autu kuju taktiku i koncentrišu se na zadatke koje ih predstojećeg vikenda čekaju... pozdrav od nas petorice, Nikole, Davida, Fiće, Zdravka i mene, pozdrav svim našim Somborcima i svim ljubiteljima rvanja i sporta gde god da nas prate, javljamo vam se uskoro sa najnovijim vestima..." - referisao mi je za sve vas, naš Igor Frgić.
    Trener Rvačkog kluba Radnički, tako je odgovorio na još jedan značajan poziv bratskih i poput Radničkog somborskog, retkih uspešnih klubova širom Evrope i sveta, a to je u originalu, Klub po borba "Beroe" iz bugarske lepotice Stare Zagore, šestog grada po veličini u susednoj Bugarskoj. Tamo će narednog vikenda biti održan 8. po redu veliki Internacionalni Memorijalni turnir "Dinko Petrov" u rvanju, u rangu evropskog prvenstva po kvalitetu, jer će okupiti mlade najtalentovanije borce kadete iz, čak petnaest država.
   Među njima, i uzdanice somborskog najtrofejnijeg kluba: Filipa Frgića, Davida Novića i Nikolu Bikickog koji će se reprezentovati u rvanju grčko-rimskim stilom. Somborska petočlana ekspedicija dobila je čast da odsedne kako i dolikuje, u ekskluzivnom hotelu City. Merenje je zakazano za petak u 5 popodne, a borbe startuju u subotu u 9. Srećno, momci, dotle slede nove informacije i fotografije.   
                                    Siniša Stričević

Fotografije:
1. Raspoloženi somborski rvači Radničkog sa trenerom Igorom Frgićem i vođom puta Zdravkom Zorićem neposredno pred polazak u Bugarsku, u popularnom somborskom lokalu Florika (ispod naslova)
2. Poziv organizatora za somborski RK Radnički
3. Razglednica lepog grada Stara Zagora
4. Hotel City gde će biti smešteni somborski predstavnici


   


Коментари

Популарни постови са овог блога

Armin Fifić (Kotor Varoš, Bosna i Hercegovina): Momak koji ima dušu za celu planetu

Novogodišnje priče / Zoran Maširević, filmski režiser (Sombor - Holivud): "Kad je nateže, guraj dalje"

Poznati Somborci: Zoran Maširević, filmski režiser, na svoj 58. rođendan trči svoju 168. trku u SAD, srećno Zoki!