среда, 23. март 2016.

Perspektiva somborskog Rvačkog kluba Radnički na velikom međunarodnom turniru u Bugarskoj

          IVICINI NASLEDNICI ZA NOVA DELA SPREMNI



     Dok ovo pišem, dakle sreda, 23. mart prestupne 2016, upravo se u večernjim satima javiše sa puta - kao pravi profesionalci što oni to uostalom i jesu... Sa druge strane telefona, "Ovde Igor /Frgić/ samo da javim da je sve u redu, nalazimo se na putu za Bugarsku, naš klupski dragi dugogodišnji prijatelj bez koga se ne može, Zdravko Zorić, gospodin i osvedočeni prijatelj, odlično nas vozi, a trojica naših momaka već u autu kuju taktiku i koncentrišu se na zadatke koje ih predstojećeg vikenda čekaju... pozdrav od nas petorice, Nikole, Davida, Fiće, Zdravka i mene, pozdrav svim našim Somborcima i svim ljubiteljima rvanja i sporta gde god da nas prate, javljamo vam se uskoro sa najnovijim vestima..." - referisao mi je za sve vas, naš Igor Frgić.
    Trener Rvačkog kluba Radnički, tako je odgovorio na još jedan značajan poziv bratskih i poput Radničkog somborskog, retkih uspešnih klubova širom Evrope i sveta, a to je u originalu, Klub po borba "Beroe" iz bugarske lepotice Stare Zagore, šestog grada po veličini u susednoj Bugarskoj. Tamo će narednog vikenda biti održan 8. po redu veliki Internacionalni Memorijalni turnir "Dinko Petrov" u rvanju, u rangu evropskog prvenstva po kvalitetu, jer će okupiti mlade najtalentovanije borce kadete iz, čak petnaest država.
   Među njima, i uzdanice somborskog najtrofejnijeg kluba: Filipa Frgića, Davida Novića i Nikolu Bikickog koji će se reprezentovati u rvanju grčko-rimskim stilom. Somborska petočlana ekspedicija dobila je čast da odsedne kako i dolikuje, u ekskluzivnom hotelu City. Merenje je zakazano za petak u 5 popodne, a borbe startuju u subotu u 9. Srećno, momci, dotle slede nove informacije i fotografije.



   
                                    Siniša Stričević

Fotografije:
1. Raspoloženi somborski rvači Radničkog sa trenerom Igorom Frgićem i vođom puta Zdravkom Zorićem neposredno pred polazak u Bugarsku, u popularnom somborskom lokalu Florika (ispod naslova)
2. Poziv organizatora za somborski RK Radnički
3. Razglednica lepog grada Stara Zagora
4. Hotel City gde će biti smešteni somborski predstavnici