Jednostavno, Nole!
     Hvala ti Nole što si nas ponovo razbudio. Hvala ti što si mi opet popravio raspoloženje. Baš me briga za još jedno noćno bdenje, zbog tebe. Iako me sutra to jest u nedelju očekuje velika obaveza. Sve čestitke Gulbisu što je pružio do sada najlepši otpor najboljem na svetu. Hvala ti Nole za sve ! !! Uspeo sam da zabeležim i deo tvog šou programa između 2. i 3. seta, pa to samo ti možeš... A sad opet ko bi spavao i za to baš me briga ... :-)
     Ovaj status na mom fejsbuk profilu sam napisao oduševljen, negde oko 4 - pola 5 ujutru u ranu subotnju zoru po našem vremenu, odnosno srednjeevropskom, ubrzo nakon je Novak Đoković dobio još jedan istorijski meč, ovoga puta u Montrealu, protiv starog drugara iz najmlađih teniskih dana, uvek nepredvidivog Letonca Ernestsa Gulbisa (1/4 finale ovog Mastersa) 5:7, 7:6, 6:1. Oduševljen, ne samo novom Noletovom pobedom, već načinom na koji je došao do nje, načinom na koji nas je opet sve zajedno, i nas kraj tv ekrana, i publiku uživo kraj terena u najvećem gradu Kanade, zabavio, očarao, nasmejao. Skočio sam naglo kad je počeo da izvodi svoj show-program kako bih snimio bar neke Novakove atrakcije u pauzi dok se čekalo na povratak Gulbisa iz svlačionice a Novak iskoristio to vreme da "dopumpa bicepse", izvede "streaptease" na oduševljenje i vrisak pristunih... pa razgibavanje i rastezanje ko da je na zagrevanju pred trening...  ali ko će Noleta uspeti sve da pohvata.... :-) Ako, ako... tako samo..
     Svi smo umorniji sad od Novaka :-) I neka ostane tako. Naravno, puno će mi dati prilika još Nole za pisanja... Ali ne žalim-o "umor" ni probdevene noći kako rekoh, samo neka on nama podiže samopouzdanje. Nije se rodio još takav kralj sporta, a i dobrog raspoloženja, zar ne...
                                                                                                Siniša Stričević


    

Коментари

Популарни постови са овог блога

Armin Fifić (Kotor Varoš, Bosna i Hercegovina): Momak koji ima dušu za celu planetu

Novogodišnje priče / Zoran Maširević, filmski režiser (Sombor - Holivud): "Kad je nateže, guraj dalje"

Poznati Somborci: Zoran Maširević, filmski režiser, na svoj 58. rođendan trči svoju 168. trku u SAD, srećno Zoki!