Da li volite Novaka? Like, coment

                             


     Dan posle Mastersa u Montrealu, naravno, kao što se i moglo očekivati, preplavile su društvene mreže priče o najboljem sportisti sveta, Novaku Đokoviću. Preovlađuju podrške, nakon poraza u finalu od Mareja a uoči samog starta novog Mastersa, u američkom Sinsinatiju, koji Đokoviću u riznici trofeja jedino nedostaje u drugoj po snazi tenistkoj tour-takmičarskoj manifestaciji.
    U veoma zanimljivoj fejsbuk-grupi jednostvanog a prilično rečitog naziva: Nole Genije, u koju sam dodat pre neko veče, zaista, postovi, komentari, sličice, sve za Noleta, iz duše i srca. Možda da mi neko ne zameri, ne stigoh sve još da pregledam, te za oko "zapadoše" oni hronološki verovatno noviji postovi i tekstovi, pa tako mi se i na samoj mojoj naslovnici pojavio zanimljiv post pod nazivom koji sam preneo u naslov današnjeg članka. Da, Nole mi ne samo da te volimo, mi te obožavamo - simpatično zvuči osim brojnih, a momak koji je postavio ovaj zanimljiv post (Pavlović Stefan) lepo je to osmislio, dok za tri sata već ima više od hiljadu lajkova, bravo...
    Tu su i divni komentari, te sam izdvojio još nekoliko fotografija - sve tipa da istinski šampion i u porazu ostaje najveći, dostojanstven i trezven. A eto dočekali smo konačno i to, da zbog našeg asa, na nogama stoji čitav Montreal, pa sam i sam sinoć na fb profilu napisao: Merci Montreal, ma šta god se rezultatski desilo... Novak je tako izvojevao možda baš zato jednu od svojih najvećih pobeda. Publika je shvatila šampiona.
   Novak će naravno pronaći način za rivale kojima je svakako najveća inspiracija i motivacija. A nama ne samo na ponos, nego i samopouzdanje, jer svima je nama u dobima krize, nemaštine, slabih ili nikakvih plata, a što sve uzrokuje neraspoloženja, Nole lik koji diže moral i ponoviću, samopouzdanje. Više od pobede.

                       Siniša Stričević

Коментари

Популарни постови са овог блога

Armin Fifić (Kotor Varoš, Bosna i Hercegovina): Momak koji ima dušu za celu planetu

Novogodišnje priče / Zoran Maširević, filmski režiser (Sombor - Holivud): "Kad je nateže, guraj dalje"

Poznati Somborci: Zoran Maširević, filmski režiser, na svoj 58. rođendan trči svoju 168. trku u SAD, srećno Zoki!